Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής

Τα προϊόντα μας αποστέλονται εντός και εκτός Αττικής με courier (SPEEDEX Courier).


ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα

Οι χρεώσεις για ολόκληρη την χερσαία και νησιωτική Ελλάδα είναι 3,50 μέχρι τα 2 κιλά βάρους με Speedex courier
 • Για τη χερσαία Ελλάδα η παράδοση γίνεται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες.
 • Για τη νησιωτική Ελλάδα η παράδοση γίνεται σε 3-4 εργάσιμες ημέρες.
 • Για δυσπρόσιτες ή απομακρυσμένες περιοχές η παράδοση γίνεται σε 3-5 εργάσιμες ημέρες, και ενημερώνεστε για τυχόν επιπλέον χρεώσεις.
 • Για αποστολή με αντικαταβολή επιπλέον χρέωση 2,50
 • Για αγορές άνω των 65η αποστολή είναι δωρεάν
 • Για παραλαβή από το κατάστημα δεν υπάρχει κάποια χρέωση. Σε περίπτωση που όμως έχετε κάνει κάποια ειδική παραγγελία, θα πρέπει να καταβάλετε με κατάθεση σε τράπεζα, ποσό ίσο με το 50% της αξίας της παραγγελίας σας, για το οποίο θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά ή μέσω e-mail. Παρακαλούμε να παραλάβετε το προϊόν μέσα σε 30 ημέρες. Για λόγους ασφαλείας και προς αποφυγή οποιασδήποτε παρεξηγήσεως, παρακαλούμε να έχετε μαζί σας την ταυτότητά σας ή ανάλογο επίσημο έγγραφο για την αναγνώρισή σας.

* Για παραγγελίες που ξεπερνούν τα 2 κιλά (συνήθως αφορά τις χειροποίητες κατασκευές) θα ενημερωθείτε με e-mail για τυχόν extra χρεώσεις.Χρόνος ετοιμασίας της παραγελίας

 • Τα κοσμήματα & αξεσουάρ, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα, είναι ετοιμοπαράδοτα και αποστέλλονται άμεσα. Για παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 13:00 το μεσημέρι, η αποστολή θα γίνεται την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα. Αν η παραγγελία γίνεται Σαββατοκύριακο ή κατά τη διάρκεια αργίας η αποστολή θα γίνετε την πρώτη εργάσιμη ημέρα μετά τη λήξη της αργίας.
 • Για τα κοσμήματα στα οποία επιθυμείτε αλλάγή κάποιου υλικού ή χρώματος, τότε ο χρόνος αποστολής είναι 2-4 εργάσιμες ημέρες. Θα ενημερωθείτε με e-mail για τον ακριβή χρόνο αποστολής και για τη διαθεσιμότητα των νέων υλικών.
 • Τα χειροποίητα κοσμήματα, εφόσον είναι διαθέσιμα αποστέλλονται άμεσα. Για παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 13:00 το μεσημέρι, η αποστολή θα γίνεται την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα. Αν η παραγγελία γίνεται Σαββατοκύριακο ή κατά τη διάρκεια αργίας η αποστολή θα γίνετε την πρώτη εργάσιμη ημέρα μετά τη λήξη της αργίας. Στην περίπτωση που το προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, ενημερώνεστε με e-mail για τον χρόνο παράδοσής του, όπου σε κανονικές συνθήκες δεν ξεπερνά τις 5 εργάσιμες ημέρες. Εάν είναι εξαντλημένο μπορείτε να το παραγγείλετε και θα λάβετε e-mail με το χρόνο που απαιτείται για να κατασκευαστεί, ο οποίος κυμαίνεται ανάλογα με το προϊόν που επιθυμείτε. Επίσης για ειδικές παραγγελίες και τροποποιήσεις ως προς το μέγεθος, το μέταλλο ή ό,τι άλλο χρειαστεί, επισής ενημερώνεστε με e-mail για το χρόνο παράδοσης που σε κανονικές συνθήκες δεν ξεπερνά τις 7 εργάσιμες ημέρες.
 • Οι χειροποίητες κατασκευές, εφόσον είναι διαθέσιμες αποστέλλονται άμεσα. Για παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 13:00 το μεσημέρι, η αποστολή θα γίνεται την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα. Αν η παραγγελία γίνεται Σαββατοκύριακο ή κατά τη διάρκεια αργίας η αποστολή θα γίνετε την πρώτη εργάσιμη ημέρα μετά τη λήξη της αργίας. Στην περίπτωση που το προϊόν είναι εξαντλημένο μπορείτε να το παραγγείλετε και θα λάβετε e-mail με το χρόνο που απαιτείται για να κατασκευαστεί, ο οποίος κυμαίνεται ανάλογα με το προϊόν που επιθυμείτε. Επίσης για ειδικές παραγγελίες και τροποποιήσεις ενημερώνεστε με e-mail για το χρόνο παράδοσης που σε κανονικές συνθήκες δεν ξεπερνά τις 14 εργάσιμες ημέρες.


ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Χρησιμοποιήστε την ασφαλή φόρμα παραγγελίας για να κάνετε τις αγορές σας και επιλέξτε μέσα από εκεί τον τρόπο πληρωμής.

 • Με αντικαταβολή. Πληρώνετε μετρητοίς κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας.
 • Μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας (maestro, mastercard, visa). Πληρώνετε με την πιστωτική σας κάρτα μέσω της ασφάλειας που σας παρέχει το «Redirection» της υπηρεσίας «Πειραιώς Paycenter»* της Τράπεζας Πειραιώς.
 • Με τραπεζική κατάθεση.
  Σε λογαριασμό της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ με IBAN GR86 0171 6390 0066 3913 6171 219 / Δικαιούχος Βαρβάρα Παναγιώτου. 
  Σε λογαριασμό της EΘΝΙΚΗΣ Τράπεζας  με IBAΝ GR64 0110 1160 0000 1166 2015 715 / Δικαιούχος Βαρβάρα Παναγιώτου.
  Σε λογαριασμό της Alpha Bank με IBAN GR43 0140 1590 1590 0210 1185 417 / Δικαιούχος Βαρβάρα Παναγιώτου.
  Για την καλύτερή εξυπηρέτησή σας παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα τον αριθμό της παραγγελίας σας, ως αιτιολογία ή το ονοματεπώνυμό σας. Μετά την κατάθεση ειδοποιήσετε μας e-mail ώστε να προχωρήσουμε άμεσα στην αποστολή της παραγγελίας σας.
 • Για μεγάλες παραγγελίες και επιλογή πληρωμής με αντικαταβολή ή παραλαβή από το κατάστημα, υπάρχει πιθανότητα να σας ζητηθεί κατάθεση του 50% του τελικού ποσού της παραγγελίας, για το οποίο θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά.

Πειραιώς Paycenter
Μέσω του Redirection της Τράπεζας Πειραιώς μπορείτε να πληρώσετε με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα έχοντας εξασφαλίσει τα εξής:
 • Οι πληροφορίες σχετικά με την κάρτα (αριθμός κάρτας, CVV2/CVC2, ημερομηνία λήξεως) μεταδίδονται / μεταφέρονται μέσω Διαδικτύου σε κρυπτογραφημένη μορφή (SSL 128-bit encryption) και δεν είναι προσβάσιμες από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα
 • Τα συστήματα και οι διαδικασίες που χρησιμοποιούνται από την Τράπεζα Πειραιώς εμποδίζουν σε μη εξουσιοδοτημένους τρίτους την πρόσβαση στα δεδομένα και τα πληροφοριακά της συστήματα
 • Η διαχείριση της Υπηρεσίας Ηλεκτρονικού Εμπορίου Alpha e-Commerce γίνεται από εξουσιοδοτημένα άτομα της επιχειρήσεως, στους οποίους παραδίδονται ατομικοί κωδικοί προσβάσεως (username, password)
 • Η Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εμπορίου Πειραιώς Paycenter ακολουθεί τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές στον τομέα των πληρωμών για το ηλεκτρονικό εμπόριο και επίσης είναι πλήρως συμβατή με τα πρωτόκολλα ασφαλείας των διεθνών οργανισμών καρτών Verified by Visa και MasterCard SecureCode για ασφαλείς on-line πληρωμές με κάρτα
Oι κάρτες που υποστηρίζονται είναι:
 • Visa και Mastercard πιστωτικές κάρτες όλων των τραπεζών
 • Visa χρεωστικές κάρτες όλων των τραπεζών
 • Maestro χρεωστικές κάρτες
 • Visa και MasterCard προπληρωμένες κάρτες όλων των τραπεζών
Comodo SSL