ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 65€

Τα προϊόντα μας αποστέλονται εντός και εκτός Αττικής με courier (SPEEDEX Courier).

Έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα

Οι χρεώσεις για ολόκληρη την χερσαία και νησιωτική Ελλάδα είναι 3,50 μέχρι τα 2 κιλά βάρους με Speedex courier

  • Για τη χερσαία Ελλάδα η παράδοση γίνεται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες.
  • Για τη νησιωτική Ελλάδα η παράδοση γίνεται σε 3-4 εργάσιμες ημέρες.
  • Για δυσπρόσιτες ή απομακρυσμένες περιοχές η παράδοση γίνεται σε 3-5 εργάσιμες ημέρες, και ενημερώνεστε για τυχόν επιπλέον χρεώσεις.
  • Για αποστολή με αντικαταβολή επιπλέον χρέωση 2,50
  • Για αγορές άνω των 65€ η αποστολή είναι δωρεάν

Παραλαβή από το κατάστημα

  • Για παραλαβή από το κατάστημα δεν υπάρχει κάποια χρέωση. Σε περίπτωση που όμως έχετε κάνει κάποια ειδική παραγγελία, θα πρέπει να καταβάλετε με κατάθεση σε τράπεζα, ποσό ίσο με το 50% της αξίας της παραγγελίας σας, για το οποίο θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά ή μέσω e-mail. Παρακαλούμε να παραλάβετε το προϊόν μέσα σε 30 ημέρες. Για λόγους ασφαλείας και προς αποφυγή οποιασδήποτε παρεξηγήσεως, παρακαλούμε να έχετε μαζί σας την ταυτότητά σας ή ανάλογο επίσημο έγγραφο για την αναγνώρισή σας.

* Για παραγγελίες που ξεπερνούν τα 2 κιλά θα ενημερωθείτε με e-mail για τυχόν extra χρεώσεις.

Χρόνος ετοιμασίας της παραγελίας

  • Τα κοσμήματα & αξεσουάρ, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα, είναι ετοιμοπαράδοτα και αποστέλλονται άμεσα, μεταξύ 1-2 εργάσιμων ημερών. Αν η παραγγελία γίνεται Σαββατοκύριακο ή κατά τη διάρκεια αργίας η αποστολή θα γίνετε στην 1η με 2η εργάσιμη ημέρα μετά τη λήξη της αργίας.
  • Για τα κοσμήματα στα οποία επιθυμείτε αλλάγή κάποιου υλικού ή χρώματος, τότε ο χρόνος αποστολής είναι 3-4 εργάσιμες ημέρες. Θα ενημερωθείτε με e-mail για τον ακριβή χρόνο αποστολής και για τη διαθεσιμότητα των νέων υλικών.
  • Τα χειροποίητα κοσμήματα, εφόσον είναι διαθέσιμα αποστέλλονται άμεσα, μεταξύ 1-2 εργάσιμων ημερών. Αν η παραγγελία γίνεται Σαββατοκύριακο ή κατά τη διάρκεια αργίας η αποστολή θα γίνετε στην 1η με 2η εργάσιμη ημέρα μετά τη λήξη της αργίας. Στην περίπτωση που το προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, ενημερώνεστε με e-mail για τον χρόνο παράδοσής του, όπου σε κανονικές συνθήκες δεν ξεπερνά τις 5-7 εργάσιμες ημέρες. Εάν είναι εξαντλημένο μπορείτε να το παραγγείλετε και θα λάβετε e-mail με το χρόνο που απαιτείται για να κατασκευαστεί, ο οποίος κυμαίνεται ανάλογα με το προϊόν που επιθυμείτε. Επίσης για ειδικές παραγγελίες και τροποποιήσεις ως προς το μέγεθος, το μέταλλο ή ό,τι άλλο χρειαστεί, επισής ενημερώνεστε με e-mail για το χρόνο παράδοσης που σε κανονικές συνθήκες δεν ξεπερνά τις 7-10 εργάσιμες ημέρες.